Coachtrajecten

… omdat persoonlijke begeleiding je verder helpt.

Coachtrajecten

… omdat persoonlijke begeleiding je verder helpt.

Onzeker, angstig, het gevoel hebben het niet goed genoeg te doen, piekeren, onbewust steeds verder overlopen.. Emoties die ik vaak tegenkom in het onderwijs.

Ik geloof dat iedereen de kwaliteiten en hulpmiddelen al in zichzelf aanwezig heeft, maar soms heb je even iemand nodig die je een zetje in de juiste richting geeft.

Of je nu starter bent of een oude rot in het vak. Wij bieden coaching aan op maat.

Lesbezoek (incl. nagesprek) of coaching persoonlijke ontwikkeling (live)

Wil je graag feedback op jouw didactische vaardigheden voor de klas? Of jouw handelen richting een ‘moeilijke’ leerling? Dan past het lesbezoek + nagesprek het best bij jou. Ik kom langs op school en neem een kijkje in de groep. Na schooltijd bespreken we dit samen na.

Heb je iets persoonlijks wat in de weg zit tijdens het uitoefenen van je vak? Denk aan: overtuigingen, piekeren, geen balans kunnen vinden.. Plan dan een coachgesprek na schooltijd in om een laagje dieper te duiken en de kérn aan te pakken.

Teamtraject (op aanvraag)

Wil jij met je hele team aan de slag op het gebied van persoonlijk leiderschap? Dat kan! Het DISC & Drijfveren-traject bieden we op groepsniveau aan en gaat dieper in op communicatiestijlen van collega’s en hun drijfveer waarom ze doen wat ze doen. Het geeft inzicht in je eigen gedrag en motivatie, helpt hierover het gesprek te openen en versterkt het teamgevoel en effectiviteit in de groep.

Ook de mindset-training kan op maat gemaakt worden voor jullie school. Hierin gaan we bouwen aan het gevoel van zelfvertrouwen en het omgaan met onverwachte situaties in de praktijk. Er komt namelijk nogal wat op je af in het onderwijs..! Hier veerkrachtig mee omgaan en plezier houden in je werk, is essentieel in het voorkomen van burn-outs en ontevredenheid binnen je team.

Wat één van onze coachees zei over de begeleiding:

Ervaringen van leerkrachten

Ik wil graag een gesprek om de mogelijkheden te bespreken: